Logo peelenmaasvenray.nl
Verhuizers aan het werk op Raayland College.
Verhuizers aan het werk op Raayland College. (Foto: Persfoto)

Verhuisploeg in actie op Raayland College

Terwijl de leerlingen van het Raayland College in Venray genoten van de zomervakantie, heeft er een interne verhuizing plaatsgevonden in het schoolgebouw. Het verhuisteam van Mondial Van Dijk Verhuizingen heeft in twee weken tijd gezorgd voor een nieuwe, multifunctionele indeling van de ruimtes.

Een half jaar geleden zijn de voorbereidingen voor de verhuizing al gestart. Vanwege de krimp van het aantal leerlingen in de regio, zal het Raayland College gebruikmaken van twee delen van het schoolgebouw, voor het derde deel wordt een huurder gezocht. "Dit betekent dat we de ruimtes anders ingericht hebben om er zo optimaal mogelijk gebruik van te kunnen maken voor ons onderwijsprogramma", vertelt Wiel de Kleijne, hoofd van het cluster 'vastgoed, facilitair en inkoop' van de stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs, regio Noord.

Samen met alle betrokkenen is er gesproken over de wensen voor de nieuwe inrichting van de lokalen: hoe kunnen de ruimtes zo efficiënt en praktisch mogelijk worden ingericht voor het lesaanbod? Met het maken van een gedetailleerd plan van aanpak is de verhuizing soepel verlopen en was deze op tijd afgerond. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten