Verhuizers aan het werk op Raayland College.
Verhuizers aan het werk op Raayland College. Foto: Persfoto

Verhuisploeg in actie op Raayland College

Algemeen

Terwijl de leerlingen van het Raayland College in Venray genoten van de zomervakantie, heeft er een interne verhuizing plaatsgevonden in het schoolgebouw. Het verhuisteam van Mondial Van Dijk Verhuizingen heeft in twee weken tijd gezorgd voor een nieuwe, multifunctionele indeling van de ruimtes.

Een half jaar geleden zijn de voorbereidingen voor de verhuizing al gestart. Vanwege de krimp van het aantal leerlingen in de regio, zal het Raayland College gebruikmaken van twee delen van het schoolgebouw, voor het derde deel wordt een huurder gezocht. "Dit betekent dat we de ruimtes anders ingericht hebben om er zo optimaal mogelijk gebruik van te kunnen maken voor ons onderwijsprogramma", vertelt Wiel de Kleijne, hoofd van het cluster 'vastgoed, facilitair en inkoop' van de stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs, regio Noord.

Samen met alle betrokkenen is er gesproken over de wensen voor de nieuwe inrichting van de lokalen: hoe kunnen de ruimtes zo efficiënt en praktisch mogelijk worden ingericht voor het lesaanbod? Met het maken van een gedetailleerd plan van aanpak is de verhuizing soepel verlopen en was deze op tijd afgerond. 

Verhuizing van het ene naar het andere lokaal.

Uit de krant