Toneelvereniging Mariahout vorig jaar met de voorstelling De Kleine Zeemeerin.
Toneelvereniging Mariahout vorig jaar met de voorstelling De Kleine Zeemeerin. Persfoto

Hans en Grietje in theater Overloon

Algemeen

Voor het tiende jaar op rij speelt Toneelvereniging Mariahout in het openluchttheater in Overloon. Op woensdagmiddag 14 augustus om 14.30 uur kunnen bezoekers genieten van Hans en Grietje. Een klassiek sprookje in een modern jasje, met daaraan toegevoegd de nodige humor en muziek. Dat maakt de voorstelling leuk voor jong en oud.

Wanneer Hans en Grietje voor de zoveelste keer ruzie maken met elkaar, besluit de moeder van Hans en Grietje haar kinderen te lozen in het bos. Zonder gps en zonder ruzie moeten zij de weg terugvinden naar huis, zou ze dat lukken? Hans en Grietje nemen u mee in een wereld zonder mobiele telefoons, waar wegen nog worden gevonden met kiezelsteentjes en waar diep in de bossen nog snoephuisjes zitten verstopt.

Hans en Grietje vindt plaats op woensdag 14 augustus om 14.30 uur in het openluchttheater Overloon. Kaarten kosten 7 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling.

Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis de Pit in het centrum van Overloon. Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon voor acties en het laatste nieuws.

Uit de krant