Marloes Kempkens showt het nieuwe shirt voor de Venrayse Vierdaagse-deelnemers.
Marloes Kempkens showt het nieuwe shirt voor de Venrayse Vierdaagse-deelnemers. Persfoto

Gratis T-shirts voor deelnemers Nijmeegse Vierdaagse

Algemeen

Op 16 juli gaat het grootste wandelevenement van Nederland weer van start: de Nijmeegse Vierdaagse. Ook dit jaar deelt de gemeente Venray gratis T-shirts uit aan de Venrayse deelnemers. Op woensdag 10 juli, tussen 19.00 en 20.00 uur, zijn wandelaars van harte welkom in de raadzaal van het gemeentehuis om een shirt op te halen.

Het shirt heeft een metamorfose ondergaan. Deelnemers krijgen een hip aquablauw shirt met voorop het logo van Venray Bloeit. Ook nieuw is dat er voor dames shirts beschikbaar zijn met een aangesloten pasvorm. Wat niet veranderd is, is de kwaliteit van het shirt. De gemeente deelt wederom echte sportshirts uit met een groot draagcomfort tijdens warm weer.

De shirts worden 10 juli tussen 19.00 en 20.00 uur uitgereikt. Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers kunnen deelnemers op hun gemak een passende maat uitkiezen en alvast kennismaken met de andere wandelaars. Ook wethouder Jan Loonen, fervent deelnemer aan de Vierdaagse, is van de partij: "Het uitdelen van de Vierdaagseshirts is inmiddels een mooie traditie geworden. De Venrayse deelnemers promoten daarmee onze prachtige gemeente in Nijmegen en omstreken." Rond 19.30 uur wordt er een groepsfoto gemaakt van alle deelnemers in het nieuwe shirt.

Op de foto showt de Venrayse Marloes Kempkens het nieuwe shirt. Marloes doet dit jaar voor de vierde keer mee aan de Nijmeegse Vierdaagse.

Uit de krant