Afbeelding
Politie

Politie: vragen in onderzoek caravanbrand Meerlo

Algemeen

Op maandag 27 mei is een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de caravanbrand, in de nacht van 23 op 24 januari in Meerlo. De verdachte is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brandstichting en doodslag/moord. Via een speciale 'Speur Mee!'-video wil het onderzoeksteam toch nog een aantal vragen voorleggen aan het publiek.

Bij de aanhouding van de verdachte troffen politiemedewerkers ook een grote hoeveelheid verdovende middelen en geld aan. Deze zijn in beslag genomen tijdens de doorzoeking. De vragen die het onderzoekteam heeft aan het publiek zijn:

Uit onderzoek is duidelijk geworden dat het slachtoffer in de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 januari in een hotel aan de Maasheseweg in Venray heeft overnacht. De politie heeft al met diverse getuigen gesproken, toch blijft meer informatie over het verblijf van het slachtoffer in het hotel welkom. Evenals meer informatie over hoe het slachtoffer de dagen voorafgaand aan de brand heeft ingevuld.

Het onderzoeksteam komt ook graag in contact met getuigen die het slachtoffer op de dag van de brand hebben gesproken. Na de overnachting in het hotel is hij op 23 januari in de ochtend naar de camping gegaan. Bekijk de YouTube-video via onderstaande link.  

Uit de krant