Foto: Linda Custers, Germy Thielen en Sies Liebrand voor het schoolgebouw van Gilde Opleidingen.
Foto: Linda Custers, Germy Thielen en Sies Liebrand voor het schoolgebouw van Gilde Opleidingen. Foto: organisatie.

Eerste editie RooyIn!

Algemeen

De eerste editie van RooyIn!, een levensechte LinkedIn-dag, vindt plaats op zaterdag 18 mei van 10.00 tot 14.00 uur. Het is een kennisevenement voor vrijwilligers en hun verenigingen, stichtingen en bewonersinitiatieven uit de veertien dorpen en kernen van Venray en wordt gehouden in het schoolgebouw van Gilde Opleidingen naast het treinstation in Oostrum.

Vanaf 9.30 uur worden de deelnemers ontvangen. Het programma bestaat onder andere uit een introductie, een panelgesprek, een inventarisatie van onderwerpen en thema's die de deelnemers in hun vrijwilligersactiviteiten bezighouden en een aantal gespreksrondes over deze thema's. De netwerkdag wordt afgesloten met een lunch. RooyIn is er voor mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de eigen omgeving; sport, cultuur, leefbaarheid, enzovoort.

Vrijwilligers die verbonden zijn aan een vereniging, actief zijn in hun dorp of zich inzetten voor initiatieven/acties en goede doelen. Zij dragen een steentje bij aan de leefbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid binnen de gemeente. Aanmelden kan via e-mail info@rooyin.nl of via www.rooyin.nl.

Uit de krant