Logo peelenmaasvenray.nl
Amber van Heeswijk wordt geportretteerd in het tv-programma Spo(r)tlicht. Foto: Wim Wijnhoven.
Amber van Heeswijk wordt geportretteerd in het tv-programma Spo(r)tlicht. Foto: Wim Wijnhoven.

Portret Amber van Heeswijk in Spo(r)tlicht

De 18-jarige Amber van Heeswijk uit Venray staat zaterdag 20 april centraal in het programma Spo(r)tlicht van  Peel en Maas TV.

Amber van Heeswijk was van kleins af aan al gek op de bal. Op vijfjarige leeftijd begon zij met voetbaltrainingen. Momenteel speelt het voetbaltalent in De Bundesliga bij de Duitse voetbalclub Borussia Mönchengladbach. Aanvang: 19.00 uur (elk uur herhaling tot zondag 21 april 18.00 uur). In het programma Spo(r)tlicht wordt een (top)sporter uit de gemeente Venray geportretteerd. Zowel de sporter zelf als mensen uit zijn directe omgeving, zoals familie, trainer, teamgenoten en concurrenten, komen in dit programma aan het woord. Spo(r)tlicht geeft als het ware 'een kijkje in de keuken' van het leven van de sporter en wordt maandelijks uitgezonden. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten