Venray maakt zich op voor de (koop)zondag op 31 maart, met de Trend Karavaan.
Venray maakt zich op voor de (koop)zondag op 31 maart, met de Trend Karavaan.

Koopzondag met Trend Karavaan

Algemeen

Venray staat (koop)zondag 31 maart in het teken van de Trend Karavaan. Fashion, food en lifestyle vormen de basis van dit event.

Aan de Trend Karavaan nemen zestien Venrayse centrumondernemers deel. Om 13.00 uur en om 15.00 uur zal de Trend Karavaan door het centrum trekken. Op drie pleinen vinden shows plaats, waarbij modellen van alle deelnemende winkels de laatste trends zullen showen. De karavaan start vanaf de Wilhelminastraat en trekt vervolgens naar het Henseniusplein. Daar vindt de eerste show plaats. Vervolgens trekt de karavaan verder naar het pleintje bij de Passage-De Bleek aan de Schoolstraat, waar de modellen weer een show presenteren. Daarna vervolgt de Trend Karavaan de route, voor de laatste show, naar de Grote Markt.

Bij elke modeshow wordt het publiek door een Venrayse horecaonderneming op iets lekkers getrakteerd. De deelnemende bedrijven zijn Puur, Bags&Beautiful, Esprit, Berden, Vice Versa, Zij Fashion, Complot Store, Ellen's Hairstuling, Hippe Kip Kindermode, Wereldwinkel, InHuis,Gerry Weber, Nr.39, Jola Mode, Wolf en Wow Ballonnen. De winkels in Venray zijn tijdens de koopzondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Uit de krant