Joep en Maaike Gubbels zijn de eerste winnaar in 2019 van het initiatief Starter van het Kwartaal. Foto: Hoedemaekers Venray.
Joep en Maaike Gubbels zijn de eerste winnaar in 2019 van het initiatief Starter van het Kwartaal. Foto: Hoedemaekers Venray.

De Wevert Fit & Fun starter van het eerste kwartaal 2019

Algemeen

Joep en Maaike Gubbels zijn de eerste winnaar geworden in 2019 van het initiatief Starter van het Kwartaal. Ze hebben een bestaande onderneming overgenomen en gaan daar hun eigen invulling aan geven. In januari zijn ze gestart met in-en outdoor activiteiten voor groepen van vrienden, families en bedrijven.

De Wevert Fit & Fun kan aan verschillende doelgroepen een passend aanbod bieden. Zo kunnen gasten laserkleiduifschieten, handboogschieten, deelnemen aan highlandgames, roofvogelworkshops, gps-speurtochten of tochten maken door de omgeving van Horst op e-kick bikes. Met het nieuwe concept Fit & Fun willen ze meer nadruk leggen op sportief bezig zijn. Er is een obstacle parcours aangelegd dat uniek is in de directe omgeving en zich goed leent voor recreatie, maar ook voor serieuzere trainingen. Voor uitbreiding en nieuwe diensten wordt gedacht aan samenwerking met andere (jonge) ondernemers in de regio.

Wethouder Jan Loonen van Venray en wethouder Bob Vostermans van Horst aan de Maas maken deel uit van de jury en zijn tevreden met deze keuze voor een onderneming uit Horst. "De keuze doet recht aan de intentie van de samenwerking tussen beide gemeentes, ook in dit initiatief."

Met de verkiezing van de Starter van het Kwartaal willen de initiatiefnemers, de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bovendien dingt de winnaar mee naar een prijs van 1500 euro voor de Starter van het Jaar. Ook meedoen? Kijk op: www.venray.nl/ondernemers.

Uit de krant