Nevvenén samen met de machthebbers van SV Venray op de foto.
Nevvenén samen met de machthebbers van SV Venray op de foto.

Jeugd aan de macht bij SV Venray

Algemeen

Thijs Janssen is vrijdagavond uitgeroepen tot jeugdprins van SV Venray. Hij koos als adjudant Luc Witzel. Als jeugdprinses werd Senna Conego gepresenteerd, die werd bijgestaan door haar adjudant Noor Theeuwen. Net als vorig jaar ging Rick Smetsers de jeugd voor als vorst.

De jeugdvastelaovesavond werd voor het tweede jaar op rij gehouden. In de versierde kantine traden vanaf 18.30 uur tal van artiesten op, onder wie Verrékkes Moj, de jeugddansers van De Piëlhanen, Nevvenén en Pruuf Mar (Stef en Tamara Koonings). Als extra verassing bracht ook het hele Hazekeutel-gezelschap, onder aanvoering van vorst Guus, een bezoek aan de carnavalsavond. De leus van het trio: 'Wej gaeve enne knal an dit vastelaovesbal, went as we an ut fieste goan, hoeft niemes naeve de lijn te staon'. De jeugd genoot met volle teugen.

Meer foto's zijn te zien via onderstaande (door SV Venray met het verzoek tot plaatsing gestuurde) link https://www.svvenray.nl/n/index.php/nieuwss/item/510-de-jeugdvastelaoves-avond-bij-sv-venray-was-kei-tof

Uit de krant