Prins Rob Arts en zijn adjudanten Berry en Twan. Foto Hoedemaekers Venray
Prins Rob Arts en zijn adjudanten Berry en Twan. Foto Hoedemaekers Venray

Rob Arts prins Piëlhaas Venray

Algemeen

Rob Arts is zaterdagavond tijdens de prinsenproclamatie in de Venrayse schouwburg uitgeroepen tot prins Rob I van vastelaovesvereniging De Piëlhaas in Venray. Prins Rob I koos als zijn adjudanten Berry Fransen en Twan Peeters. Hun motto: 'Dizze vastelaovend is 't um 't aeve, ziet gröts en vier mit òs 't laeve!' 

Rob Arts is getrouwd met Tanja en samen hebben ze een dochter: Saar (5). Net als zijn vrouw is ook Rob in de zorg werkzaam. Hij start binnenkort als begeleider bij een stichting die jongeren met gedragsproblemen helpt. Daarnaast is hij al zeven jaar lid van de Raad van Elf en deed hij dit jaar met zijn liedje 'Gröts' mee aan het liedjesfestival, waarmee een plek op de vastelaoves-cd van De Piëlhaas wist te bemachtigen. Zijn eerste vuurdoop in de Roojse vastelaovend was als nar van oud-prins Paul V. 

Adjudant Berry Fransen is getrouwd met Mandy. Hij is werkzaam bij Martin Cuijpers en hij is een jeugdvriend van Rob. Adjudant Twan Peeters woont samen met Inge en haar kinderen Pim en Saar. Hij is werkzaam in de horeca en hij kent prins Rob I al vanaf hun lagereschooltijd. 

Hun gezamenlijke hobby is voetbal en alle drie zijn ze fan van  PSV. 

Maandagavond op Peel en Maas TV een verslag.

Uit de krant