Logo peelenmaasvenray.nl

Venraynaar opgepakt voor inbraakpoging Overloon

Een man die vermoedelijk onlangs probeerde in te breken in een grand café aan de Raaijweg in Overloon, is dinsdag opgepakt. Het gaat om een 47-jarige Venraynaar, zo meldt de Boxmeerse politie op Facebook.

De vermoedelijke inbreker is door getuigen herkend nadat de politie een bewakingsfoto van hem toonde. Daarop was te zien hoe hij met een zwarte damesfiets aankwam en probeerde een ruit te forceren. Dat lukte niet, waarop hij na een paar minuten weer afdroop. De Venraynaar is ingesloten voor verder onderzoek. Daarbij wordt ook onderzocht of hij met eerdere inbraken in de regio te maken heeft. 'Omdat de man nu bij ons bekend is, hebben we zijn foto uiteraard verwijderd', aldus de politie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten