Logo peelenmaasvenray.nl
Sum 41 komt naar Jera On Air. Persfoto.
Sum 41 komt naar Jera On Air. Persfoto.

Sum 41 naar Jera On Air

De Canadese punkband Sum 41 komt naar Jera On Air 2019 in Ysselsteyn. Dat heeft de organisatie van het grootste hardcore-, punk- en metalcorefestival bekendgemaakt.

De komende editie van dit muziekfestijn vindt plaats 27 tot en met 29 juni. Sum 41 is de eerste headliner op de vrijdag. Eerder maakte de organisatie al al bekend dat Hatebreed, Converge, Heideroosjes, The Interrupters, The Amity Affliction, Our Last Night, Terror, Ignite, Turnstile, Whitechapel, The Fever 333, State Champs, Crystal Lake, Bleeding Through, Hundredth, Harms Way, Mute, For I Am King, As It Is, Such Gold en Cane Hill optreden op Jera On Air 2019.

De kaartverkoop van combi-tickets voor Jera On Air ging enkele weken al van start. Ook de verkoop van dagkaarten is begonnen. Tickets voor Jera On Air zijn te koop via de website www.jeraonair.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten