Logo peelenmaasvenray.nl
Het treinstation in Oostrum.
Het treinstation in Oostrum.

Brandbrief over problemen Maaslijn

De gemeente Venray schrijft een brandbrief aan Gedeputeerde Staten van Limburg aangaande de vele storingen op de Maaslijn. Daardoor vallen regelmatig treinritten uit.


Dat antwoordde wethouder Carla Brugman dinsdag tijdens de raadsvergadering op vragen van CDA-raadslid Petra van Duijnhoven. "We willen daarin samen met andere gemeenten optrekken", zei Brugman. "We kennen de problemen. Maar het wordt lastig meer te ondernemen. Ook in de Tweede Kamer zijn vragen gesteld. Het is afwachten op antwoorden. Meer kunnen we nu niet."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten