Logo peelenmaasvenray.nl
Annie Nabben-Steeghs werd in het zonnetje gezet. Foto: Hoedemaekers Venray.
Annie Nabben-Steeghs werd in het zonnetje gezet. Foto: Hoedemaekers Venray.

Bronzen Waarderingspenning voor Annie Nabben-Steeghs

Burgemeester Hans Gilissen heeft woensdag aan Annie Nabben-Steeghs (75) de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray uitgereikt in het kader van haar afscheid van de KBO Oirlo.  

Sinds 2007 neemt Annie Nabben deel in het bestuur van de KBO in Oirlo en neemt gevraagd en ongevraagd actief deel aan allerlei activiteiten van de KBO-organisatie en verleent met veel spontaniteit hand- en spandiensten. Annie Nabben verzorgt sinds de oprichting van de jeu-de-boulesvereniging in 2007 tevens de wekelijkse voortgang en organiseert mede de kienmiddagen en de wekelijkse koersbalmiddagen. Bijzonder vermeldingswaardig is dat ze het verenigingsvaandeldoek heeft vervaardigd. Annie Nabben is altijd bereid om waar dan ook mee te helpen. Maar na bijna twaalf jaar neemt ze in januari 2019 afscheid van de KBO. De KBO Oirlo speelt een belangrijke rol in het dorp om de ouderen te activeren en de sociale contacten te onderhouden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten