Afbeelding

Inbraken bij autobedrijven

Algemeen

In de nacht van zaterdag op zondag  omstreeks 01.30 uur is er ingebroken bij een autogaragebedrijf op Keizersveld in Venray. Kort daarvoor, omstreeks 01.10 uur, werd er tevens een inbraak gepleegd bij een automaterialenbedrijf, eveneens op Keizersveld in Venray.

"Op dit moment is nog niet exact bekend wat de buit is bij deze twee inbraken", meldt de politie op Facebook. "Kort voor deze inbraken is er ingebroken bij twee garagebedrijven in Boxmeer. Het is op dit moment nog onbekend of het hier mogelijk om dezelfde dader(s) gaat." De politie heeft de inbraken in onderzoek. De nacht ervoor werd er ook al  ingebroken bij een autogaragebedrijf op industrieterrein De Hulst in Oostrum. "Deze inbraak vond plaats rond middernacht. Mogelijk beschikt u over beveiligingscamera's die meer informatie kunnen geven over deze inbraken of hebt u andere informatie over deze inbraken."

Mensen die meer informatie hebben,  wordt verzocht contact op te nemen met de politie Venray-Gennep via telefoon 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Uit de krant