Duel tussen Leunen en VOS gestaakt

Algemeen

De wedstrijd tussen Leunen en VOS is zondagmiddag vlak voor rust gestaakt. Op dat moment stond Leunen met 1-0 voor tegen de bezoekers uit Venlo dankzij een benutte strafschop van Tom Riensema.

Een paar minuten voor de thee sloeg echter de vlam in de pan. Een speler van VOS schoot de bal het publiek in terwijl de bal de zijlijn al was gepasseerd. Een supporter van Leunen reageerde op die actie en ging de confrontatie met de voetballer aan. Toen dat gebeurde, gingen meer mensen zich er mee bemoeien en ontstond er een opstootje. Nadat alles weer was gesust, besloot de scheidsrechter het duel te staken. Zowel Leunen als VOS wilde het duel gewoon weer hervatten, maar dat zag de arbiter niet zitten.

"Erg vervelend", reageerde Leunen-coach Vincent van Sambeek op het voorval. "Hier zit natuurlijk niemand op de wachten. We speelden sterk en konden de drie punten goed gebruiken. Deze actie is natuurlijk niet goed te praten."