Petra Vermeulen-Thielen ontvangt de Bronzen Waarderingspenning. Foto Hoedemaekers Venray
Petra Vermeulen-Thielen ontvangt de Bronzen Waarderingspenning. Foto Hoedemaekers Venray

Waarderingspenning voor Petra Vermeulen-Thielen

Algemeen

Petra Vermeulen-Thielen (52) heeft donderdagavond de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray ontvangen voor haar inzet voor de Wanssumse gemeenschap en voor het dameskoor Harmony uit Oostrum.

Sinds 2001 is Petra Vermeulen op diverse terreinen als vrijwilliger actief voor de Wanssumse leefgemeenschap. Haar uiteenlopende activiteiten variëren van bestuurslid van de ouderraad tot vrijwilliger bij zwembad de Broekberg. Ze is overal te vinden waar hulp nodig is en is nooit te beroerd om de handen uit de mouwen steken. Eigenbelang komt niet in haar woordenboek voor. Sinds 2007 is ze tevens lid van de dorpsraad in Wanssum, waarvoor zij de public relations verzorgt.  Daarnaast is zij actief in verschillende werkgroepen. Ze zegt nooit 'nee' en als ze iets aanpakt, dan gaat ze er ook volledig voor.

Petra Vermeulen is bovendien vanaf zeer jonge leeftijd lid van het dameskoor Harmony uit Oostrum. Sinds 2007 heeft zij ook haar bestuurlijke kwaliteiten ingezet voor deze vereniging. Zo was zij lid van de pr- en jubileumcommissie. Sinds twee jaar heeft Petra Vermeulen bij de koor de voorzittershamer in handen. Het koor heeft het laatste decennium een enorme groei doorgemaakt en is van een klein kerkkoortje uitgegroeid tot het gerenommeerde dameskoor Harmony. Redenen genoeg voor burgemeester Hans Gilissen om haar de Bronzen Waarderingspenning van de gemeente Venray toe te kennen.

Uit de krant