De dorpsfeestcommissie uit Smakt en Holthees.
De dorpsfeestcommissie uit Smakt en Holthees.

Dorpsfeest Smakt en Holthees

Algemeen

Bij Hoeve De Knol in Holthees vindt zaterdag 1 en zondag 2 september een groot dorpsfeest plaats, georganiseerd door inwoners van Smakt en Holthees.

Na het wegvallen van de kermis in Smakt en Holthees rees het idee voor een dorpsfeest. Een feest voor de bewoners van de twee dorpen, maar ook voor mensen die niet uit Smakt of Holthees komen - net als de kermis. Voor jong en oud. Een aantal inwoners van Smakt en Holthees besloot er de schouders onder te zetten. Er werd een commissie gevormd die het dorpsfeest binnen de kortste keren in de steigers had staan.

Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 1 september treedt de Overloonse coverband One Shot op. De band brengt tophits uit de recente muziekgeschiedenis. Van Abba tot Katy Perry. Van Coldplay tot Avici. Voor en na het optreden van One Shot draait de dj plaatjes. Aanvang: 20.00 uur. Gratis toegang.

Zondag 2 september is er van 12.00 uur tot 14.00 uur een lunch voor de bewoners van Holthees en Smakt. Vanaf 14.00 uur begint het matinee. Dit is voor iedereen gratis toegankelijk. Voor livemuziek zorgt de band Tiedelek. Voor de jeugd zijn er diverse activiteiten met als hoogtepunt een optreden van goochelaar Magic Stevie.

Uit de krant