Van links naar rechts:  Joke en Jan Gommans (nieuwe eigenaren), Edwin de Bruijn (directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Horst Venray) en Angelique Jansen-Swinkels (directievoorzitter Rabobank Horst Venray).
Van links naar rechts: Joke en Jan Gommans (nieuwe eigenaren), Edwin de Bruijn (directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Horst Venray) en Angelique Jansen-Swinkels (directievoorzitter Rabobank Horst Venray).

Pand Rabobank in Wanssum verkocht

Algemeen

Het oude kantoorpand van de Rabobank aan de Pastoorstraat in Wanssum krijgt een nieuwe bestemming. Jan Gommans, eigenaar van Electro Gommans, heeft het pand in de openbare verkoop gekocht.

"We zijn blij dat we met de verkoop van ons pand aan de Pastoorstraat een impuls kunnen geven aan de dynamiek in het centrum van Wanssum. De nieuwe bestemming van het voormalig Rabobank kantoor past bij onze ambitie om mensen met elkaar te verbinden en te versterken, dat maakt de verkoop voor ons extra prettig", aldus Angelique Jansen-Swinkels, directievoorzitter Rabobank Horst Venray. Per 1 juli 2018 verandert het pand van eigenaar. Het voormalig bankkantoor wordt dan een bedrijvencentrum waar startende en kleinschalige ondernemers zich kunnen vestigen.


Nu de verkoop van het pand in Wanssum rond is, kan ook voor de geldautomaat een nieuwe bestemming worden gezocht. De bank is hier reeds over in gesprek met de gemeente Venray. Met Jan Gommans heeft de Rabobank afgestemd dat de geldautomaat aan de Pastoorstraat in Wanssum beschikbaar blijft totdat inwoners van Wanssum op de nieuwe locatie kunnen pinnen.

Uit de krant