Jera On Air verkocht voor editie 2018 al tickets in de gekleurde landen. Grafic organisatie Jera On Air.
Jera On Air verkocht voor editie 2018 al tickets in de gekleurde landen. Grafic organisatie Jera On Air.

Jera On Air bijna uitverkocht

Algemeen

Jera On Air 2018 is bijna uitverkocht. Dat meldt vicevoorzitter Thijs Vogels van de stichting Jera On Air. "Het is echt ongelofelijk. Het loopt storm, boven verwachting: uit bijna elk werelddeel kunnen we bezoekers begroeten. Negentig procent van de kaarten is al verkocht. We verwachten zo'n 6500 bezoekers per dag."

Jera On Air is het grootste hardcore-, punk- en metalcorefestival van Nederland. Dit jaar viert het Ysselsteynse muziekfestijn zijn 26e verjaardag op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. "Tijdens dit weekend wordt het inwonersaantal van Ysselsteyn verveelvoudigd en komen er duizenden mensen van over de hele wereld om van de muziek en de andere festiviteiten te genieten", meldt Thijs Vogels trots. "In meer dan 40 verschillende landen zijn tickets verkocht, waaronder landen als Australië, Japan, Brazilië, Chili, de Verenigde Staten, Thailand, Zuid-Afrika en Rusland. Door de grote populariteit hebben we de capaciteit flink opgeschroefd. De tenten zijn bijvoorbeeld allemaal vergroot en ook de festival- en campingterreinen zijn uitgebreid."

De publiekstrekkers dit jaar zijn NOFX, Billy Talent, Enter Shikari, Sick Of it All, Stick To Your Guns en Less Than Jake. Kaarten zijn te bestellen via de website www.jeraonair.nl


Uit de krant