Afbeelding

Op ontdekking in het Vlakwaterbos

Algemeen

Sinds enkele weken is het Zeven dwergenpad in het Vlakwaterbos van Venray een feit. Dit dwergenpad is een samenwerking tussen Zeven dwergenpad en pannenkoekenhuis De Perdstal. Samen met ouders of verzorgers, een puntmuts, rode wangen en een tas vol leuks en lekkers gaan de kinderen de bossen in.

Diep in de bossen wonen de zeven dwergen, in piepkleine huisjes. Zo klein dat zelfs de boswachter ze nog nooit heeft gezien. Tijdens de wandeling leren de kinderen veel over de natuur en de dieren in het bos. Ook zijn er een paar spellen voor onderweg. De dwergen zijn altijd druk in de weer: verstoppertje spelen, hutten bouwen, met de dieren kletsen of een lange boswandeling maken. Na afloop worden de tasjes weer teruggebracht en de puntmuts nemen de kinderen mee naar huis.

Het Zeven dwergenpad leent zich bij uitstek ook voor kinderfeestjes. Het is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 10 jaar. De prijs voor het arrangement is 13,50 euro en voor de wandeling is het 5 euro.

Als afsluiter ontvangen de kinderen na afloop het dwergendiploma. Het reserveren van de wandeling of de combinatie als kinderfeestje kan tijdens openingstijden van De Perdstal. Meer informatie op www.deperdstal.nl.

Uit de krant