Dylan Haegens en zijn team lanceren een bioscoopfilm. Foto: Via Media Tornado.
Dylan Haegens en zijn team lanceren een bioscoopfilm. Foto: Via Media Tornado.

Rico Verhoeven en Ilse Warringa in film Dylan Haegens

Algemeen

Dylan Haegens en Just Film Distribution hebben bekendgemaakt dat kickbokser Rico Verhoeven en actrice Ilse Warringa een rol gaan vervullen in de eerste bioscoopfilm van YouTuber Dylan Haegens.

Verhoeven kruipt in de huid van beveiliger Diederik-Jan en Ilse Warringa neemt de rol van een onbehulpzame receptioniste op zich. Eerder werd via sociale media bekendgemaakt dat ook Nick Golterman, Patrick Stoof en Karen Damen te zien zijn in de nieuwe bioscoopfilm. De Film van Dylan Haegens is vanaf 16 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.  "Ik ben enthousiast over mijn rol in De Film van Dylan Haegens, omdat ik hou van humor met een knipoog en mezelf in dit soort rollen niet heel serieus neem. Daarnaast voel ik mij verbonden met jonge mensen. Dylan Haegens is een enorme inspiratiebron voor jongeren en ik ben trots dat ik met deze rol hieraan kan bijdragen", aldus Rico Verhoeven.

Ilse Warringa staat in Nederland bekend als multi talent. Ze acteert, schrijft en zingt en is bij het grote publiek een waar begrip geworden door haar rol als de onverzettelijke juf Ank in De Luizenmoeder. In De Film van Dylan Haegens laat de actrice een hele andere kant van zichzelf zien als de ongeïnteresseerde en onbehulpzame receptioniste. "Het is nog leuker om aan projecten mee te werken waar het thuisfront ook enthousiast van wordt. Mijn dochter is groot fan van Dylan Haegens en mijn zoon van Rico Verhoeven. Ze stonden op de bank te springen toen ik vertelde dat ik mee mocht doen in deze film, dus toen was het snel beslist", aldus Warringa.

De productie is in handen van 2CFILM en Liever Sociaal, het productiebedrijf van Dylan Haegens en zijn vriendin Marit Brugman, in coproductie met Online Cookie Collective.

Uit de krant