De internationale hitshow Tap Factory komt naar Schouwburg Venray.
De internationale hitshow Tap Factory komt naar Schouwburg Venray.

Schouwburg Venray in de steigers voor internationale hitshow

Algemeen

Schouwburg Venray staat op 15 april in de steigers. De grote zaal wordt omgebouwd tot een fabrieksvloer voor de internationale hitshow Tap Factory. Tap Factory is een gezelschap dat slechts op acht plaatsen in Nederland optreedt, waaronder Venray.

Eerder verkocht het gezelschap tournees uit in Europa, Azië en Zuid-Amerika met hun show vol urban dans en percussie.  Aan het roer van de verbouwing en de hitshow Tap Factory staat choreograaf Vincent Pausanias. Geïnspireerd door de film The Modern Times, met Charlie Chaplin in de hoofdrol, wil Vincent een show neerzetten die magie en ritme op het hoogst technische niveau kan laten zien. Zo wordt Tap Factory uitgevoerd door 's werelds beste tapdansers en internationale muzikanten. Dit resulteert in een avond vol spanning, energieke dans, explosieve percussie en bizarre acrobatiek.

Voor de choreograaf is het vooral belangrijk dat iedereen het theater verlaat met een brede glimlach op zijn gezicht en dat het ritme klopt in hun lichaam. Tap Factory is gecreëerd voor pure entertainment. Muziek en comedy zijn talen die iedereen spreekt. Ze toeren al vier jaar lang de hele wereld over en het publiek, variërend van 4 tot 90 jaar oud, reageert altijd geweldig. In de show variëren de scenes die vol energie zitten met poëtische scenes die geleid worden door wereldse instrumenten. Dit zorgt voor verschillende hoogtepunten in de show. Tap Factory is zondag 15 april om 19.00 uur te zien in Schouwburg Venray. Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op www.schouwburgvenray.nl.

Uit de krant