Dick van Rossum overhandigt de steunzolen aan het trio van De Piëlhaas.  Foto: Hoedemaekers.
Dick van Rossum overhandigt de steunzolen aan het trio van De Piëlhaas. Foto: Hoedemaekers.

Steunzolen voor trio

Algemeen

Pijnlijke voeten tijdens carnaval? Het prinselijk trio van vastelaovesvereniging De Piëlhaas in Venray zal daar dit jaar geen last van hebben.

Prins Roel II en zijn adjudanten Leon en Jules werden verrast door Reumkens Voet & Zorg met heel bijzondere carnavalssteunzolen. Die zullen hen helpen om het carnaval voetenpijnvrij door te komen. De carnavalssteunzolen werden uitgereikt door Dick van Rossum, orthopedisch schoentechnicus bij Reumkens Voet & Zorg. "Het speciale microvezel afdeklaagje van de steunzool heeft vele voordelen. Het is afwasbaar tot 95 graden, het heeft een hoog vochtabsorptievermogen en hoog vochtafgiftevermogen waardoor het snel droogt. Ideaal tijdens carnaval. Er komen geen geurtjes vrij en het is slijtvast, ook als de prins en zijn adjudanten er dagen op rij mee rondspringen."

Reumkens Voet & Zorg verwacht in de nabije toekomst meer steunzolen te gaan produceren die functioneel de beste kwaliteit bieden én ook qua design top zijn. "De steunzool moet perfect passen en er verrassend en leuk uitzien. Met eigen kleuren en desgewenst een eigen tekst. We verwachten dat hier op korte termijn meer vraag naar gaat komen."

Uit de krant