Hans Gilissen is de eerste ambassadeur van Match voor vrijwilligers.
Hans Gilissen is de eerste ambassadeur van Match voor vrijwilligers.

Burgemeester Gilissen eerste ambassadeur Match

Algemeen

Match voor vrijwilligers presenteert met trots zijn eerste ambassadeur: burgemeester Hans Gilissen.  De functie van ambassadeur is te beschouwen als een lid van een comité van aanbeveling bij het zoeken naar sponsoren voor de activiteiten die Match voor vrijwilligers organiseert.

De burgemeester onderstreept regelmatig het belang van vrijwilligerswerk in de samenleving en de noodzaak van waardering van deze vrijwilligers. Om die reden lag het voor het stichtingsbestuur van Match voor de hand om de burgemeester als eerste te benaderen voor deze ambassadeursrol. Match is in de gemeente Venray hét loket voor vrijwilligers en vrijwilligerswerk. Match richt zich daarbij op drie pijlers: verbinden – waarderen – opleiden. Sinds kort bestaat de mogelijkheid voor bedrijven, instellingen en particulieren om Match financieel te ondersteunen. De ambassadeur helpt Match tevens om bedrijven te benaderen en beveelt de vrijwilligersorganisatie bij hen aan.

In overleg met de eerste ambassadeur worden nog meer personen benaderd om Match, door het invullen van die ambassadeursrol, te steunen waardoor Match in de toekomst meerdere ambassadeurs heeft in de Venrayse samenleving.

Uit de krant