Fanatisme in beeld tijdens de scholierenloop.

Petrus Banden wint scholierenloop Vlakwatercross

Algemeen

ATV Venray kijkt terug op een zeer geslaagde scholierenloop bij de 42ste Vlakwatercross.

Onder prima weersomstandigheden en op goed te belopen parcours  namen liefst 255  scholieren zaterdag deel aan de loop in het stadsbos van Venray. Ook de estafetteloop, met deelname van maar liefst vijftien teams van vier personen, vergrootte het succes van de 28ste Jo van Oers-Memorialloop.

Petrus Banden werd de winnaar van deze eretrofee ter nagedachtenis aan de overleden sportwethouder Jo van Oers. De trofee wordt door zoon Bart van Oers  uitgereikt op de Petrus Bandenschool. Op de tweede plaats eindigde de Meent uit Leunen en de Keg werd derde.

De Onderwijsgroep Buitengewoon uit Geijsteren  werd met 20 procent winnaar van de beker voor de school met het procentueel  meeste aantal deelnemers. De Bongerd  werd in deze categorie tweede met 14,57 procent,  net voor Petrus Banden, dat met met 14,45 procent derde werd.

Komende week op Peel en Maas TV een verslag.