Afbeelding

Informatieavond bestemmingsplan Sint Annapark

Algemeen

Het bestemmingsplan voor de herontwikkeling van het Sint Annapark ligt sinds 22 december ter inzage. Belangstellenden kunnen het plan op papier komen inzien in het gemeentehuis of digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Maandag 22 januari kan iedereen tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis een toelichting en alle informatie krijgen over de plannen voor het Sint Annapark. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur in de raadzaal. Tijdens deze bijeenkomst is het ook mogelijk een mondelinge zienswijze in te dienen.

Het bestemmingsplan Sint Annapark gaat over het gebied tussen de Overloonseweg, Noordsingel, Dr Kortmannweg, Bosweg en het Makkenpad. Doel is het gebied te transformeren tot een bijzondere leefomgeving, met ruimte voor wonen, zorgen, cultuur, kunst, leren, horeca, recreëren en werken. De bestaande woningen aan de Overloonseweg en de Noordsingel evenals de zogenaamde dokterswoningen aan de Sint Annalaan maken geen onderdeel uit van het plangebied.

Het plan inzien kan tot en met donderdag 1 februari 2018.  Voor de inzage van het papieren plan adviseren de gemeente om vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen dan klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie neem contact op met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

De digitale versie met alle bijbehorende stukken staat op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.venray.nl/ter-inzage-liggende-stukken is  de directe link te vinden naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via het klantencontactcenter. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. Kijk hiervoor op  www.venray.nl/melding-klacht-bezwaar-en-zienswijze.

Uit de krant