Jan Michels juicht na het winnen van de Loek Nelissenprijs. Foto: Marcel Hakvoort.
Jan Michels juicht na het winnen van de Loek Nelissenprijs. Foto: Marcel Hakvoort.

Winnaars ondernemersprijzen te gast bij Venray in bedrijf

Algemeen

In Zaal Zeven  van Hotel Asteria vinden donderdag 11 januari vanaf 20.00 uur tv-opnames plaats voor twee uitzendingen van het programma Venray in bedrijf van Peel en Maas TV.

Te gast in de eerste uitzending zijn onder meer de winnaars van de Venrayse ondernemersprijzen, Jan Michels van Boomkwekerij Michels-Classens en Edwin en/of Peter Coppus van MMI. Ook Hans van der Sterren van Hotel Asteria, dat eind januari zijn 25-jarig jubileum viert, schuift aan. Voor  de tweede uitzending gaat presentator Rob van Lieshout in gesprek met Roel Kousemaker en/ of Petra Hendrix van SportZenter Resilience, Marcel Creemers en/of Ted Lenssen van  Kies Techniek en Gerrie van den Munckhof-Sanders  van Praktijk voor Voetreflexologie.

In het programma Venray in bedrijf aan tafel praat presentator Rob van Lieshout in Hotel Asteria met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt één keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV. De eerste uitzending is te zien op zaterdag 20 januari om 19.00 uur op Peel en Maas TV.  Deze uitzending wordt elk uur herhaald tot en met zondagavond 21 januari 18.00 uur. De tweede uitzending is op Peel en Maas TV te zien op zaterdag 17 februari om 19.00 uur. Deze uitzending wordt elk uur herhaald tot en met zondagavond 18 februari  18.00 uur.

Uiteraard is  publiek van harte welkom bij de opnames. Inloop vanaf 19.30 uur. Na afloop kunnen de aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje netwerken in het café van Asteria. 

MMI is de winnaar van de Rabobank Publieksprijs. Foto: Marcel Hakvoort. 


Uit de krant