Gratis shirts voor deelnemers Nijmeegse Vierdaagse

Algemeen

Net als vorig jaar reikt de gemeente Venray ook dit jaar gratis T-shirts uit aan Venrayse deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse. Geïnteresseerden kunnen op donderdag 13 juli tussen 19.00 en 19.15 uur in het gemeentehuis een T-shirt ophalen.

Neem je als Venraynaar deel aan de 101ste Nijmeegse Vierdaagse en wil je de gemeente Venray buiten de eigen grenzen zichtbaar maken? Kom dan een T-shirt ophalen. Op het shirt staat een mooie afdruk van Venrayse herkenningspunten en het logo van Venray Beweegt. De gemeente Venray streeft naar gezonde en vitale inwoners. Deze visie wordt uitgedragen en gestimuleerd met de inzet van de buurtsportcoaches van Venray Beweegt. De Nijmeegse Vierdaagse is uiteraard een mooie gelegenheid om dit streven op een sportieve manier te uiten en de gemeente Venray meer bekendheid te geven. Wethouder Jan Loonen is overigens één van de deelnemers.

Na de uitreiking van de shirts gaan de deelnemers samen met wethouder Jan Loonen op de foto. Deelnemers die hun shirt niet zelf kunnen afhalen, mogen hun meeloopmaatje het ook laten meenemen (maximaal 4 shirts). Aanmelden is niet nodig.

Uit de krant