Kampeer Totaal in Venray, op 3, 4 en 5 februari.
Kampeer Totaal in Venray, op 3, 4 en 5 februari.

Kampeerbeurs in Evenementenhal 

Zakelijk

Evenementenhal organiseert in februari 2017 drie grote kampeerbeurzen: Kampeer Totaal in Venray, Kampeer & Vrije Tijd in Hardenberg en Camper & Kampeer in Gorinchem. Voor laatstgenoemde wordt het de eerste editie onder deze nieuwe naam. Alle beurzen richten zich op zowel startende als ervaren kampeerders.

De aftrap van het kampeerbeursseizoen van Evenementenhal vindt plaats in Venray op 3, 4 en 5 februari 2017. Voor de komende editie wil de beursorganisatie midden op de beursvloer een camping inrichten met producten van exposanten. Denk aan (familie)tenten, kleinere bijzettentjes voor kinderen, maar uiteraard ook kampeeruitrusting zoals meubilair, kookstellen en de juiste slaapbenodigdheden om bezoekers mee te nemen in de belevingswereld van het écht kamperen.

Exposanten die hieraan willen deelnemen, kunnen contact opnemen met beursorganisator Joanne Hoogeveen (tel.: 0523-289814, e-mail: joannehoogeveen@evenementenhal.nl). Meer informatie over de kampeerbeurzen van Evenementenhal: www.kampeerbeursagenda.nl.

Uit de krant