Lizzy Pijpers uit Leunen presenteert de kennisquiz 'We love Venray'. Foto:  Marcel Aerts.
Lizzy Pijpers uit Leunen presenteert de kennisquiz 'We love Venray'. Foto: Marcel Aerts.

Ben jij dé kenner van Venray?

Venray

Ben jij dé kenner van Venray? Spreek je het dialect, ben je bekend met de historie, weet je locaties te herkennen, klinkt de Venrayse muziek jou bekend in de oren, ken je 'bekende Venraynaren', sporters, Venrayse bedrijven en de lokale cultuur? Geef je dan op voor de kennisquiz 'We love Venray' die Peel en Maas TV met ingang van maandag 14 november uitzendt. De opnamen vinden begin november plaats. Lizzy Pijpers uit Leunen zal het tv-programma presenteren.

In de quiz wordt bij de deelnemers hun kennis van Venray getest. Dat gebeurt met verschillende spelvormen: open vragen, gesloten vragen, beeldfragmenten, geluidsfragmenten, foto's, voorwerpen en een speciale gast in de uitzending. Thuis kan de quiz uiteraard worden meegespeeld. Alle deelnemers, in de uitzending of thuis, leren zo Venray en de kerkdorpen (nog) beter kennen.

De opnamen vinden op zondag 6 november van 10.00 tot 15.00 uur plaats in een studio die bij Hotel Asteria wordt ingericht. Er zijn in totaal vijf uitzendingen waarin telkens drie deelnemers het tegen elkaar opnemen. De winnaars van iedere uitzending spelen begin december de grote finale die zal bepalen wie dé kenner van Venray is. De uitzendingen op Peel en Maas TV zijn te zien in de weken dat PLUS Judith en Guido van Dijck de 'Venray weken' in haar supermarkt heeft. In het tv-programma zal dan ook een link worden gelegd met de 'Venray weken'.

Wil jij deelnemen aan de kennisquiz 'We love Venray'? Stuur dan uiterlijk donderdag 27 oktober een mail met jouw contactgegevens naar: info@ambaum.nl. De kennisquiz is ontwikkeld door Ambaum BrandMakers in samenwerking met Peel en Maas TV.

Uit de krant