Logo peelenmaasvenray.nl
Maarten Hermans hoopt vele muziekliefhebbers in Vierlingsbeek te kunnen begroeten. Foto: Simone Swinkels.
Maarten Hermans hoopt vele muziekliefhebbers in Vierlingsbeek te kunnen begroeten. Foto: Simone Swinkels.

Concert Guus Meeuwis in Vierlingsbeek

Guus Meeuwis treedt zaterdag 24 september op in Vierlingsbeek. Hij geeft samen met zijn band een concert in een grote tent op sportpark Soetendaal. Met de zanger heeft de organisatie van Vierlingsbeek Open Air een grote naam binnengehaald. BZB, De Fik erin en 30 past 7 staan in het voorprogramma. Het eerste optreden begint 's avonds om 18.00 uur.

"In de tent kunnen 5.000 bezoekers terecht", zegt organisator Maarten Hermans, eigenaar van Herberg Thijssen. Met een grijns: "Ja, ik hou wel van een uitdaging. 'Kan niet, bestaat niet', zeg ik altijd. Na het zeer succesvolle openluchtconcert van Rowwen Hèze vorig jaar op het Vrijthof in het midden van het dorp, wist ik meteen welke volgende bekende artiest ik naar Vierlingsbeek wilde halen. Het heeft even geduurd voordat het rond was, Guus is nu eenmaal moeilijk te boeken, maar de bezoekers kunnen rekenen op een avond vol entertainment, gezelligheid en geweldige muziek. We hebben nog een paar weken en zijn nu volop bezig om de puntjes op de i te zetten." Alle informatie over het concert en de diverse Guus-arrangementen staat op de website www.ticketpoint.nl.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie over het muziekfestijn in Vierlingsbeek. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten