Politie zoekt getuigen gedumpte auto

De politie is op zoek naar mensen die hebben gezien hoe een auto in een vijver naast de Bellstraat in Oostrum is beland.

Zondagmiddag is de personenauto in een vijver gedumpt. In eerste instantie werd uitgegaan van een ongeluk met een drenkeling, maar eenmaal ter plaatse bleek dat er geen inzittenden in het voertuig zaten.  Het gaat om een rode personenauto met Duits kenteken. Het is vooralsnog niet bekend of het voertuig is gestolen. De brandweer heeft het voertuig uit het water gehaald. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via telefoon 0900-8844.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten