Logo peelenmaasvenray.nl

Genieten van wegwedstrijd

Zo'n vijfhonderd fans van profwielrenner Wout Poels hebben zaterdag op het dorpsplein in Blitterswijck genoten van de wegwedstrijd tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Poels kon de wedstrijd geen glans geven. De renner van Sky kwam in het begin van de koers ten val en moest al vroeg de strijd staken. Ondanks deze tegenvaller was het sfeervol voor clublokaal café De Zwart, het clublokaal van de fanclub. Veel supporters waren gekleed in de gele shirts van de fanclub. Het plein was in Braziliaanse sfeer aangekleed en via het megagrote scherm van Mobiloscoop uit Venray konden de fans de hele wedstrijd volgen. Na afloop werden de kijkers op het dorpsplein nog verrast toen ze ineens koning Willem Alexander in een geanimeerd gesprek zagen met de moeder van Wout, Wilhelmien Poels en haar vriendin Nel Lucassen bij de finish in Rio de Janeiro. Zij volgt de verrichtingen van haar jongste zoon samen met vriendinnen. Maandag gaat Wilhelmien Poels een televisie aanbieden aan het straatkinderenproject AMAR in Rio de Janeiro. De tv is aangeschaft dankzij giften van fans van Wout Poels.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten