Jan Cremers en Guido van Dijck in gesprek tijdens een van de opnames voor het programma Shop & Eat.
Jan Cremers en Guido van Dijck in gesprek tijdens een van de opnames voor het programma Shop & Eat.

Shop & Eat bij PLUS op Peel en Maas TV

Algemeen

Peel en Maas TV zendt met ingang van donderdag 7 juli vier weken op rij het kookprogramma Shop & Eat bij pop-uprestaurant PLUS Judith en Guido van Dijck uit. Iedere aflevering is van donderdag tot en met zondag te bekijken op de tv-zender van de regio Venray. In de supermarkt zijn in dezelfde weken een Shop & Eat Food Box met alle ingrediënten en de recepten van de gerechten verkrijgbaar.

Chef-kok Jan Cremers van restaurant hoeve de Boogaard heeft de voorbije weken vier gerechten bereid voor het pop-uprestaurant in de PLUS: een salade, een visgerecht, een Blonde d'Aquitane en een groentequiche. "Dat zijn gerechten die passen bij de zomer, die gezond zijn en die mensen ook thuis kunnen klaarmaken. Gezond eten maakt een belangrijk onderdeel uit van een gezonde leefstijl. Daar kan ik als kok een steentje aan bijdragen door mensen te inspireren."

Het inrichten van een restaurant in een supermarkt heeft de PLUS in Venray landelijke publiciteit in vakmedia opgeleverd. Met name de combinatie van gezond eten en gemak in een supermarkt met restaurant leverde veel interesse op. Donderdag in Peel en Maas meer informatie.

De eerste uitzending is donderdagavond 7 juli om 18.30 uur op Peel en Maas TV te zien (herhaling elk uur tot en met zondag  10 juli 17.30 uur).

Uit de krant