Logo peelenmaasvenray.nl

Mike Teunissen in voorlopige selectie Tour

Mike Teunissen (23) maakt deel uit van de voorlopige Tour-selectie van zijn wielerploeg LottoNL-Jumbo.

De renner uit Ysselsteyn, die momenteel actief is in het Franse Criterium du Dauphiné, staat op de voorlopige lijst met veertien renners die kans maken op deelname op de Tour de France. De Tour de France start op zaterdag 2 juli.

"Begin juli gaat het team in Mont-Saint-Michel van start in de Tour de France met de doelstelling het winnen van een etappe en het rijden van een goed klassement. Enkele renners hebben een hoogtestage achter de rug op Tenerife. De laatste wedstrijdvoorbereidingen doen we in drie etappekoersen, de Ronde van Zwitserland, Critérium du Dauphiné en de Ster ZLM Toer. Enkele dagen voor de nationale kampioenschappen maken we de definitieve negen namen bekend", stelt technisch directeur Nico Verhoeven op de website van de ploeg. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten