Publiekswissel Debbie Wismans

De korfbalsters van SVOC'01 eindigen ondanks een 10-10 (5-6) gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen De Horst op de laatste plaats in de hoofdklasse B.

De thuisploeg keek het hele duel tegen een achterstand van een of twee doelpunten aan, maar door een treffer van Maartje Janssen in de allerlaatste minuut sleepten de tricolores nog een gelijkspel uit het vuur. De treffers werden gescoord door Maartje Janssen en Astrid Classens (beiden 3x), Debbie Wismans (2x), Elien Nabben en Marloes Cox. Voor Debbie Wismans (29), die enkele minuten voor tijd een publiekswissel kreeg omdat zij na dertien seizoen stopt in het eerste team, geen afscheid in mineur. "Het gelijkspel was verdiend. We hebben vandaag prima gespeeld." Met pijn in het hart,maar met een goed gevoel neemt ze nu afscheid van de prestatiesport. "Ik heb alles meegemaakt, van een bekerfinale, kampioenschappen en degradaties tot Sportploeg van het Jaar in Venray. Daar kijk ik met plezier op terug."