Logo peelenmaasvenray.nl
In De Wetteling vindt op 4 en 5 juni in weer het internationale judotoernooi plaats.
In De Wetteling vindt op 4 en 5 juni in weer het internationale judotoernooi plaats.

Internationaal judotoernooi in Venray

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni wordt voor de 42e maal het International Judo Tournament Venray gehouden in sporthal De Wetteling in Venray.

De organisatie van dit evenement is in handen van Judo Vereniging Venray. Maar liefst 1600 judoka's uit 29 verschillende landen komen speciaal voor dit toernooi naar Nederland, omdat het toernooi bekendstaat om zijn goede organisatie en zeer sterke bezetting. Net als in voorgaande edities strijden weer judoka's van vele nationaliteiten om de speciaal voor dit evenement ontworpen prijzen. De bezetting van het toernooi staat ieder jaar opnieuw garant voor judo op een hoog niveau. Nagenoeg alle sterke Nederlandse clubs zijn vertegenwoordigd om zich te kunnen meten met de internationale judoka's.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Alvast een voorproefje bekijken? Via deze link ziet u het verslag in het Peel en Maas Journaal van het toernooi van vorig jaar.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten