Hockeyteams Venray onderuit

De hockeyers van derdeklasser Venray verloren in eigen huis van Apeliotes. De gasten uit Nijmegen wonnen het duel om des keizers baard met 2-5 (1-1).

Tom Pronk scoorde in de eerste helft de 1-1 gelijkmaker. In de tweede helft, nadat keeper Thijs van Tiel de gele kaart had ontvangen en Apeliotes uit was gelopen naar 1-5, maakte Guido Pop de 2-5.

De hockeysters van Venray gingen in de vierde klasse met 0-3 (0-1) onderuit tegen Heesch, de nummer twee op de ranglijst.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten