Maartje Wortel, foto: Keke Keukelaar-AEG.
Maartje Wortel, foto: Keke Keukelaar-AEG.

Literair Café Venray begroet Maartje Wortel

De jonge schrijfster Maartje Wortel is op donderdag 19 mei vanaf 20.00 uur te gast bij Literair Café Venray in het Theehuis in het Odapark in Venray.

Ze is de hoofdpersoon in de vierde schrijversbijeenkomst van het seizoen 2015-2016. Haar bekendste boek is IJstijd. Haar laatste boek Er moet iets gebeuren is door het boekenpanel van De Wereld Draait Door getipt. Neerlandicus Victor Elfring gaat Wortel tijdens deze schrijversavond interviewen en de muzikale omlijsting is in handen van het Rossini Trio bestaande uit Ria van Gessel (fluit), Jan Brans (klarinet) en Cees Jacobs (fagot). Tijdens de pauze is Boekhandel Van den Munckhof vof aanwezig met de boekverkoop in de foyer en gaat Wortel haar boeken signeren.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten