Rob Verheijen leest voor bij PLUS Judith en Guido van Dijck.
Rob Verheijen leest voor bij PLUS Judith en Guido van Dijck.

Robs Verhaaltjesland bij PLUS

Algemeen

Bij PLUS-supermarkt Judith en Guido van Dijck in Venray leest op woensdag 18 mei vanaf 13.30 uur Rob Verheijen voor uit zijn verhalenbundel Robs Verhaaltjesland.

Rob, die zelf altijd verhaaltjes verzon om aan zijn eigen kinderen te vertellen, heeft een paar van die verhaaltjes verzameld in een voorleesboek. "Dit is het begin", zegt Rob; "Er komen nog veel meer verhaaltjes." Omdat in veel gezinnen voorgelezen wordt, heeft Rob een voorleesboek uitgebracht. De verhaaltjes zijn geschikt voor kinderen tussen de vier en zeven jaar oud. Het boek bevat zeven fantasieverhaaltjes, die voorzien zijn van tekeningen van Mark van Booren. De tekeningen en verhaaltjes zijn verzameld in een fantasieland waar alle dierenfiguurtjes wonen.

"Ik neem de kinderen mee naar een fantasieland waar verschillende dieren een avontuurtje beleven. Verhaaltjes voorlezen aan kleine kinderen is iedere keer weer een uniek moment tussen ouder en kind", aldus Rob.  Inschrijven voor deze voorleesmiddag is mogelijk bij de klantenservice van PLUS Judith en Guido van Dijck Venray.

Uit de krant