HAL Open Darts & HAL Masters: eerste honderden aanmeldingen binnen

Algemeen

Evenementenhal Venray blijft in de greep van het dartsvirus. In de thuishaven van de internationale dartssport  vindt op 19 en 20 maart HAL Open Darts en HAL Masters plaats. Iedereen die geen lid is van PDC of PDPA kan zich hiervoor inschrijven via www.halopendarts.nl.

De eerste honderden inschrijvingen zijn al binnen voor HAL Open Darts. Ook Danny Noppert heeft zich aangemeld. De winnaar van Scottish Open en tevens nummer twee van Dutch Open in Assen heeft inmiddels de eerste plaats op de BDO-seizoensranking weten te bemachtigen. Daarmee is Noppert één van de darters die mogelijk hoge ogen gaan gooien in Venray.

Meedoen aan HAL Open Darts en HAL Masters kan alleen op basis van voorinschrijving via de website van het toernooi: www.halopendarts.nl. De inschrijving loopt tot 12 maart. Bezoekers kunnen op beide dagen gratis het dartsfeest bezoeken. Ook parkeren is voor iedereen gratis.

Op zowel zaterdag als zondag wordt er gespeeld in de categorieën: heren, dames, jongens en meisjes singles (deelname vanaf 8 jaar). Het inschrijfgeld voor heren en dames is 20 euro per dag en voor de jeugd 10 euro per dag. Beide toernooien tellen mee voor de BDO-ranking en de Finder Darts Masters-ranking. De kampioenen van de HAL Open Darts (heren, dames en jongens) verdienen een startbewijs voor de Finder Darts Masters 2016.

Er zijn ook aantrekkelijke arrangementen samengesteld voor deelnemers en gasten. Overnachten op locatie kan al vanaf 89,50 euro per nacht op basis van logies & ontbijt (excl. verblijfsbelasting van 1,50 euro p.p.p.n.). Meer informatie en inschrijven via www.halopendarts.nl.

Uit de krant