Kostbaar verlies Oranje Wit

In de strijd om de bovenste drie plaatsen in de hoofdklasse A leed Oranje Wit zondag een kostbare nederlaag.

In sporthal De Wetteling gingen de Leunse korfbalsters met 13-14 onderuit tegen middenmoter Olympia/DOS: 13-14. In de eerste helft namen de gasten een 2-6 voorsprong, maar kon Oranje Wit in de slotfase nog dichterbij komen: 6-8. Na de rust kwam de thuisploeg uitstekend terug, maar kon in de slotfase niet meer langszij komen. "We hadden een gelijkspel verdiend. Erg zuur dat we toch verloren hebben", aldus een teleurgestelde Aniek Drabbels na afloop. Voor Oranje Wit scoorden Janne Gellings (4x), Dionne Drabbels (3x), Maureen en Aniek Drabbels (beiden 2x), Jessica Klaassens en Kim Hendrix.