Logo peelenmaasvenray.nl

Jef Vels blijft bij BVV'27

Jef Vels uit Uden staat ook volgend seizoen aan het roer bij BVV'27. Vels trad op 1 november 2015 in dienst bij de Blitterswijckse vijfdeklasser.

Hij was de tussentijdse opvolger van Henk Theelen die eind september opstapte. Via Holland Soccerways, het voetbalbedrijf van Vels, kwam het bestuur van BVV'27 in contact met de Udenaar. De samenwerking is beide partijen in de afgelopen maanden goed bevallen. Vels ziet wel perspectief in de nog jonge selectie van BVV'27.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten