Logo peelenmaasvenray.nl
Prins Bart II en zijn prinses Nicole. Foto: Ruud Swinkels.
Prins Bart II en zijn prinses Nicole. Foto: Ruud Swinkels.

Bart Alders prins Ysselsteynse Piëlreuzen

Bart Alders is zaterdagavond uitgeroepen tot prins Bart II van de  Ysselsteynse Piëlreuzen. Prins Bart II wordt tijdens alle carnavalsactiviteiten bijgestaan door zijn prinses, zijn vriendin Nicole Jenneskens uit Heide. 

In het dagelijkse leven is prins Bart II poultry specialist bij Vencomatic. Zijn vriendin Nicole is werkzaam bij Francis Hairdesign in Horst. Bart Alders is actief bij het jeugdwerk bij Jera'70 en voetbalt in het derde elftal van SV Ysselsteyn. Prins Bart II en prinses Nicole gaan de Ysselsteynse Piëlreuzen voor met de leus: 'Liekt ut of ow wilde haor al zien vergaon. Belaef dan same de carnaval zodat ge merge kunt zegge: maximaal mit gedaon'.     

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten