Jos van Gerven (links) en Frank Brands.
Jos van Gerven (links) en Frank Brands.

Avontuur Jos van Gerven bij Hamburg Panters voorbij

Het avontuur van de zaalvoetbaltrainers Jos van Gerven uit Venray en Frank Brands uit Overloon bij Hamburg Panthers is ten einde gekomen.

"Na een mooie tijd bij Hamburg Panthers scheiden helaas onze wegen", meldt Jos van Gerven, die een halfjaar als hoofdcoach bij de club uit het noorden van Duitsland actief was. "De club heeft besloten om zelf de coaching weer te gaan doen." Dit betekent dat de vereniging  geen gebruik meer wil maken van de diensten van coach Jos van Gerven en zijn assistent-coach Frank Brands.

In het afgelopen seizoen coachten Van Gerven en Frank  Brands de ploeg zowel tijdens wedstrijden in de competitie als de Europacup.  "Als redenen werden aangegeven dat het financieel niet meer haalbaar was omdat enkele sponsoren gestopt zijn. Zij denken zelf ook zonder ons Duits kampioen te kunnen worden. Aan het begin van het seizoen is tegelijkertijd met ons ook de assistent van het Duitse nationale team aan de staf toegevoegd. Met hem en de huidige staf gaan zij nu verder. Zij geven aan veel van ons geleerd te hebben en zijn ons erg dankbaar", aldus Van Gerven.  Indien mogelijk willen Van Gerven en Brands graag samen ergens aan de slag.  "In de tussentijd blijven we natuurlijk actief  met futsal bezig. Frank met het opstarten van zijn zaalvoetbalschool TOF en ik met het begeleiden van jeugdteams bij Lake Valley en het bijscholen van zaalvoetbaltrainers bij de KNVB."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten