Henk Jenniskens, voorzitter afdeling voetbal, en Ruud Jenneskens (links).
Henk Jenniskens, voorzitter afdeling voetbal, en Ruud Jenneskens (links).

Ruud Jenneskens langer bij SV Ysselsteyn


Ruud Jenneskens (34) uit Venray is ook volgend seizoen hoofdtrainer van SV Ysselsteyn. Hij heeft zijn contract woensdagavond met een jaar verlengd. 

Jenneskens begint aan zijn negende seizoen bij SV Ysselsteyn, waarvan het vierde als hoofdtrainer van de vierdeklasser. Hij stopt wel als jeugdcoördinator.

SV Ysselsteyn is op zoek naar een opvolger van Ruud Jenneskens als jeugdcoördinator. Belangstellenden voor deze functie kunnen zich via de website www.svysselsteyn.nl melden bij het bestuur van de voetbalclub.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten