Afbeelding

De Peelkorf bekert verder

Ysselsteyn

De korfbalsters van De Peelkorf wonnen donderdagavond het bekerduel tegen Klimroos. Op sportpark De Vlies in Ysselsteyn werd het 13-12 voor de thuisploeg. De gasten uit Hoogeloon namen in de eerste helft een 4-6 voorsprong. Na de pauze toonde De Peelkorf veerkracht en bereikte door de zege de kwartfinale om de beker. Voor de Ysselsteynse korfbalsters scoorden Lisa Verlijsdonk, Linda Verlijsdonk (foto) en Margo Strijbosch (allen 3x), Eline Claessens (2x), Mariska Coopmans en Rozan Romme. Zondag 12 oktober speelt De Peelkorf de laatste wedstrijd in de eerste helft van het seizoen in de topklasse. Op sportpark De Vlies is om 15.00 uur Be Quick te gast. Voor het nog puntloze De Peelkorf wordt het een lastig karwei tegen de nummer drie van de ranglijst. Foto Henk Lammen