Oranje Wit moet nog wachten op titel

De korfbaldames van Oranje Wit moeten nog even wachten voordat ze de titel in de overgangsklasse A binnen kunnen halen. De Leunse dames wonnen zondag uit met 4-15 van Korloo, maar omdat SVOC'01 uit tegen Blauw Wit zegevierde (7-8) werd het kampioensfeestje uitgesteld. Oranje Wit leidt met zes punten voorsprong op SVOC'01. Over drie weken heeft de ploeg in de uitwedstrijd tegen die ploeg genoeg aan een gelijkspel om de titel te pakken. In Loosbroek walste Oranje Wit de eerste helft over de thuisploeg heen. De kansen werden goed uitgespeeld en gemakkelijk afgemaakt. De gasten leidden bij rust met 2-11. In de tweede helft speelde Oranje Wit slordiger en bleef Korloo een afstraffing bespaard. Doelpunten Oranje Wit: Rian Derikx (6x), Aniek Drabbels (3x), Dionne Drabbels en Yvonne Vervoort (beiden 2x), Yvon Theunis en Dionne Drabbels.