Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Persfoto
Ingezonden

Op zoek naar een gaaf bedrijfsfeest in het Oosten?

  Advertorial

Wilt u na een jaar hard werken de medewerkers trakteren op een grandioos bedrijfsfeest.
Het Schwarzwald in Rijssen (Overijssel) staat al jaren bekend als de toplocatie voor al uw bedrijfsfeesten. Spraakmakende activiteiten gecombineerd met een onbeperkt eten en drinken in een moderne feestzaal maken uw bedrijfsfeest een gegarandeerd succes.

Spraakmakende activiteiten
Een bedrijfsfeest met gemotoriseerde activiteiten valt altijd in de smaak.
Een voorbeeld is de offroad buggytour. Dit is een activiteit die je een keer moet beleven! Met een stoere buggy over zand- en landweggetjes rijden en voel je net een rallyrijder. Wij stellen stofbrillen en waterafstotende overalls ter beschikking en in de wintermaanden thermo-overalls, zodat je onder elke weersomstandigheid van deze gave activiteit kunt genieten.

Voor personen die liever een iets rustiger activiteit wensen, is een bosrijke E-chopper tour door de prachtige omgeving van het Hollandse Schwarzwald de ideale activiteit.

Voor meer informatie of het reserveren van een spetterend bedrijfsfeest arrangement zie de volgende link: https://www.hetschwarzwald.nl/bedrijfsfeest/

 
Beleef’t bij Het Schwarzwald

Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten